Den 2. og 3. februar deltager OTB Workout til det store Supercross show i Jyske Bank BOXEN i Herning.

Kom og udfordrer dine venner i at stå på OTB Bike. Den der får den bedste tid under hele arrangenmentet vinder en OTB Bike af en værdi på 5995 DKK!

I kan finde os på udstillerstand nummer 12.

I weekenden introducere vi også OTB Bike for de professionelle danske crosskørere Kim O. Sørensen, Mathias Jørgensen, Sam Korneliussen, Frederik Goul, Simon Wullf og Mathias Gryning som deltager i ræset.

De får lov at konkurrere i mod hinanden for at få den bedste tid på OTB Bike. Derved får de også mulighed for at give deres tanker omkring denne helt nye mulighed for at træne cross på som OTB Bike giver.

Den meget populære motocross portal MX-Index (http://www.mx-index.com/) var imponeret og har skrevet en spændende artikel om OTB Workout og OTB Bike

Se artiklen her: http://www.mx-index.com/single-post/2018/02/09/En-ny-måde-at-træne-cross-på

Kim Sørensen udtaler følgende i artiklen:

Jeg blev tilbage i november, kontaktet af gruppen, som har arbejdet med og udviklet OTB Workout træningsredskabet. De fortalte deres bagvedliggende historie, samt hvilke personer de har udviklingssparret med indtil nu. De ville gerne have, at jeg testede redskabet med henblik på at få “2” vurderinger. Én vurdering ift. om jeg som aktiv motocrosskører, ville kunne have gavn af et sådant redskab i min daglige træning. Samt én vurdering ift. om jeg som fysioterapeut, kunne se nogle træningsspecifikke fordele ved brugen af et sådant redskab. Og lad mig starte med at sige, jeg VAR meget kritisk, og det gjorde jeg klart for gruppen med det samme. Jeg tænkte ved første øjekast, at det ville være kedeligt, nemt og på ingen måder hårdt. Jeg skulle dog hurtigt blive overrasket. OTB redskabet er faktisk en sjov og anderledes måde at træne mere specifikt motocross-relateret på. Her får vi udfordret balancen, koncentrationen og ikke mindst de muskelgrupper, som er meget aktive når vi sidder på raceren. Jeg ser redskabet som en brugbar træningsmetode, som er noget af det tætteste vi kommer på at sidde på raceren

Se vores indlæg efter Supercross i Herning og læs hvilke rekorder der blev sat på OTB Bike og hvilke tider den danske stjerner fik her:
De danske motocrossstjerners meninger om OTB Bike
Ny rekord på OTB Bike!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *